Isus bi danas u ovoj državi bio čovjek opasnih namjera. Piše Sanja SARNAVKA, autograf.hr
12 travnja, 2020
Bolestan svijet. Piše Tomislav JAKIĆ, portalnovosti.com
12 travnja, 2020

VIDEO Grupa Splićana podržala svećenika uz poruke: “Novinari crvi” i “Za dom spremni”. Piše K.D., index.hr

Foto: Index
.

GRUPA mladića iz Splita danas se okupila ispred crkve u kojoj su jutros napadnute novinarke. Iskazali su svoju podršku kontroverznom svećeniku don Josipu Delašu uz poruke “Novinari crvi” i “Za dom spremni”, javlja Dalmatinski portal.

Zapjevali su “Zovi, samo zovi” i pritom upalili bengalku, a na snimci se vidi da je s njima bio i spomenuti svećenik. Neki su u rukama nosili ustaška obilježja.

>> Svećenik o incidentu na zabranjenoj misi u Splitu: Sve je bilo puno jugomilicajaca

Podsjetimo, unatoč zabrani svih većih okupljanja, danas je u toj crkvi održana misa, a dvije novinarke su napadnute jer su radile svoj posao. S jednom od njih smo i razgovarali.

>> Napadnuta novinarka za Index: Prikliještio me vratima, imam podljeve i natučenu ruku

Podsjetimo, don Josip danima je najavljivao da će održati misu za Uskrs, a pozornost javnosti privukao je kad je prošlog tjedna urlao na policajce koji su došli na intervenciju zbog održavanja mise te se danas i nadbiskupija ogradila od njegovih izjava i ponašanja.

.

Objavljeno index.hr, 11.04.2020., https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-grupa-splicana-podrzala-svecenika-uz-poruke-novinari-crvi-i-za-dom-spremni/2174419.aspx, pristupljeno 11.04.2020

Odgovori