KONFERENCIJA ZA NOVINARE Milorad Pupovac odgovorio braniteljima, prokomentirao Vučićeve izjave, iznimno ga je zasmetala i jedna emisija na HRT-u… Autor jutarnji.hr
20 rujna, 2018
I riječki nadbiskup Ivan DEVČIĆ promovira ustaški revizionizam! Autor Drago PILSEL, autograf.hr
25 rujna, 2018

ODRŻANA SKUPŠTINA ZAJEDNICE UDRUGA ABA DNŽ – Vanja Franić iz Ploča izabrana za predsjednicu. Piše Antun ŠVAGO, glasgrada,hr

Krajem kolovoza održana je Godišnja skupština Zajednice udruga ABA Dubrovačko neretvanske županije. U prisutnosti skupštinara iz Smokvice, Blata, Vele Luke, Ploča i Dubrovnika to je bio prvi sastanak poslije nenadoknadivog gubitka koji je Zajednicu zadesio koncem siječnja ove godine kada je poslije teške bolesti preminuo predsjednik Branko Grošeta, jedan od najistaknutijih dubrovačkih antifašista. Prisjećajući se s tugom preranog odlaska svog preminulog predsjednika, skupštinari su mu i ovom prigodom odali počast i zahvalnost.

Podnesen je izvještaj o radu Zajednice i Nadzornog odbora koji su prihvaćeni kao i plan neposrednih aktivnosti, prije svega na analizi stanja I donošenje programa na daljnjoj afirmaciji antifašizma na području djelovanja Zajednice.

U tom smislu valja obnoviti razgovore s Dubrovačko-neretvanskom županijom o sufinanciranju djelovanja Zajednice, koje je izostalo nekoliko godina.

Skupštinari su za predsjednicu Zajednice udruga ABA u Dubrovački-neretvanskoj županiji izabrali Vanju Franić iz Ploča koja ima temeljni zadatak sa suradnicima ostvarivanje potrebnih uvjeta za pokretanje aktivnosti Zajednice.

Objavljeno glasgrada.hr, 14.09.2018., http://glasgrada.hr/glas-grada-704/, pristupljeno 15.98.2018.

Odgovori