Ova Vlada nedosljedna je u osuđivanju ustaša, partizana i zločina iz Domovinskog rata. Opet su to pokazali. Piše Damir MARKOVINA, telegram.hr
17 rujna, 2018
Milorad PUPOVAC: Nisam zastupnik da bi oni koji su me birali živjeli u strahu. Piše N.J., portalnovosti.com
20 rujna, 2018

Odjebite, ratnici! Piše Vedrana RUDAN, rudan.info

šaka

Danas sam stupila u dnevni boravak. Na ekranu sam vidjela nešto u odijelu, imalo je i kravatu, izgleda da su luđaci opet provalili u Sabor. Ono nešto je govorilo kako u Vladi sjedi neki Srbin koji dovoljno često ne govori: “Domovinski rat, Domovinski rat, Domovinski rat…” Pa je ono u kravati reklo i da naš premijer dovoljno često ne govori: “Domovinski rat, Domovinski rat, Domovinski rat….”

Razbila sam televizor, Philips, promjer 150 cm. Ono u odijelu je dio ekipe koja stalno preko svih medija grmi o Srbima, Domovinskom ratu, Srbima, Srbima…

Gdje oni u Hrvatskoj vide Srbe? Zaboravili su da su krenuli Tamo Daleko kamo su ih organizirano vodili Milošević i Tuđman, Ameri su označili stazu. Ta ekipa lovaca na Srbe kojih nema broji jedno pola milijuna komada. Oni su se dragovoljno u Domovinskom ratu borili i izborili za penzije od sedam do pitaj boga koliko tisuća kuna, za kuće, automobile, radna mjesta, sjedenje u Saboru i pričanje pizdarija na ekranima svih televizija.

Kako ne osjećaju da su dopizdili i bogu i vragu? Rat je za Hrvate i Hrvatice koji nisu ni ratni zločinci ni ratni ni mirnodopski profiteri ni drkadžije u Saboru prošlo svršeno vrijeme. Jebe se tim Hrvaticama i Hrvatima, i ja sam među njima, tko koliko često spominje Domovinski rat. Jebo vas rat, ratnici! Ostavite nas na miru.

Jasno mi je da niste svi glupani, oni najglasniji među vama samo su vješti manipulatori, ovo neće ući u vaše glave, ipak, ispričat ću vam priču.

Bio tako jednom rat između Francuza i Nijemaca. Pobijedili su Francuzi. Njihova najpoznatija modna kreatorica Coco Chanel bila je njemačka kurva. I? Što mislite? Jesu li Francuzi šezdeset godina govorili o kurvi Chanel, tražili posmrtno uvaljivanje njenog kostura u katran i posipanje perjem? Jesu li tražili da se zatre ime Chanel za sva vremena jer je gospođa davala pičke njemačkim oficirima koji su pobili stotine tisuća Francuza, Pariz im pretvorili u bordel, pokrali umjetnine….

Ne, gospodo dragovoljci. Francuzi su učinili ono što čine svi pametni narodi, povijest su pohranili u povijest. U miru već šezdeset godina Nijemcima prodaju torbice Chanel, marame Chanel, parfeme Chanel…Kužite, kreteni? Treba slaviti život, ne se stalno vraćati u prošlost, valjati u krvi i zazivati novi rat do koga neće doći jer je Hrvata i Hrvatica u ovoj zemlji sve manje.

Znam da ste retardirani, ipak ću vam reći što bismo mi danas i ovdje morali učiniti Srbima koji su tamo.  Trebali bismo naći načina kako im prodati kajmak.

Vaše, sad već tridesetogodišnje trabunjanje, je veleizdaja.

.

Objavljeno  rudan.info, 20.09.2018., http://www.rudan.info/odjebite-ratnici/, pristupljeno 20.09.2018.

Odgovori