Izet SARAJLIĆ: Rođeni dvadeset treće, strijeljani četrdeset druge.
22 kolovoza, 2020
Uzurpacija vlasti u Hrvatskoj. Piše Damir GRUBIŠA, autograf.hr
22 kolovoza, 2020

III. KORČULA AFTER PARTY – Forum za raspravu o izazovima i nasljeđu ljevice.

“Naši ovogodišnji gosti su Davorka Perić, Sonja Leboš, Jurica Pavičić, Zlatko Dizdarević, Svetlana Slapšak, Vjekoslav Perica, Dragan Markovina, Tanja Petrović, Danijela Dolenec, Rada Borić, Igor Štiks i Toni Prug.”

.

Dragi prijatelji,

treći Forum za raspravu o izazovima i nasljeđu ljevice, Korčula after Party ove godine održat će se od 18. do 21. rujna. S tri programske teme: “Sličnosti i razlike novog vala rušenja spomenika s našim iskustvima devedesetih”, “Nestaje li Europa stvorena 1989.?” i “Nove organizacijske forme na ljevici” otvorit će raspravu o odnosu prema zajedničkom društvenom nasljeđu i povijesti, o tome postoji li prostor za novi uzlet ljevice, i je li nova solidarna Europa u novonastalim okolnostima moguća.

Sudionici ovogodišnjeg foruma su Davorka Perić, Sonja Leboš, Jurica Pavičić, Zlatko Dizdarević, Svetlana Slapšak, Vjekoslav Perica, Dragan Markovina, Tanja Petrović, Danijela Dolenec, Rada Borić, Igor Štiks i Toni Prug.

Kao i prethodne dvije godine družit ćemo se tri dana u Ljetnom kinu u poslijepodnevnim i večernjim satima, a uz osnovni program, održat će se i predstavljanje nove knjige Jurice Pavičića ‘Prometejev sin’, dok će poseban gost biti redatelj Goran Dević, koji dolazi s dokumentarnim filmom ‘Buffet Željezara’.

O svim detaljima programa kao i o eventualnim promjenama vezano za epidemiološke mjere obavijestit ćemo vas na vrijeme.

Vas pozivamo da pratite našu Facebook stranicu, na koju ćemo stavljati redovne obavijesti i na kojoj ćemo predstaviti ovogodišnje goste i detaljan program. Na našem YouTube kanalu možete pogledati kako je bilo prethodnih godina.

Pozivamo Vas da dođete u što većem broju u Korčulu te da nas, u skladu s vašim mogućnostima, pomognete donacijama a mi ćemo se potruditi da se ponovno zajedno zabavimo i da uživate u programu.

U slučaju potrebe oko organizacije smještaja, prijevoza i bilo kakve pomoći, budite slobodni obratiti nam se na navedene kontakte.

Vidimo se 18. rujna 2020. godine u Ljetnom kinu Korčula na 3. Korčula after Party!

Drugarski pozdrav od KaP ekipe
Kata, Marin, Vanda, Ozren, Biba, Tajana, Vinka, Iva, Ivan, Tonka, Igra, Dragan, Marin & Goga

Odgovori