Povijest NDH studentima će predavati profesorica sklona ustašama. Piše Nenad JARIĆ DAUENHAUER, index.hr
14 kolovoza, 2018
U subotu, 25. kolovoza 2018. godine GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE ANTIFAŠISTA DUBROVNIK
16 kolovoza, 2018

Ubojstvo iz koristoljublja. Piše Matija BABIĆ, index.hr

SMRT mladića u Zaprešiću je ubojstvo s predumišljajem, za koje su odgovorni svi oni koji iz proračuna više uzimaju nego što u njega daju – porezima i/ili radom.

Svi idioti kojima su MIG-ovi i stadioni i službeni Audiji i uredi na Pantovčaku i naslikavanje po stadionima i homofobni referendumi važniji od zdrave države, svi koji kupuju glasove parazita donacijama i privilegijama, svi donirani i privilegirani, svi povlašteni umirovljenici, svi mediji koji su hvaleći Todoriće, Liniće i Sanadere poticali pljačku i korupciju, porezna uprava koja reketari najbolje da nahrani najgore, svi zaposlenici reketarskih komora i agencija i zajednica, svi sudionici namještenih ili nepotrebnih javnih nabava, svi profesionalni prodavači tolerancije po nevladinim udrugama, svi koji “ne daju naše autoceste”, svi koji su hvalili snježne kraljice ili gradnju rukometnih dvorana i fontana, svi koji su uništavali kompanije, svaki djelatnik zdravstva koji je kući odnio plahte namijenjene pacijentima, svećenici koji godišnje posišu milijardu kuna iz proračuna, korumpirani porezni inspektori, sve bivše vlade i svi njihovi ministri, parazitski djelatnici HRT-a i svi koji su ikad izjavili “ali treba nam javna televizija” koja godišnje posiše milijardu kuna, svi korumpirani dužnosnici, svi obični uhljebi.

Ovo je ubojstvo za koje je direktni krivac parazitska većina, po čijoj je mjeri ovakav sustav skrojen.

Kad bilo koga od njih sretnete, slobodno ih nazovite pravim imenom: ubojice iz koristoljublja. Uništili su jedno društvo zbog sitnih ili krupnih privilegija i otimanja javnog novca kojim ih kroz poreze hranimo.

Svi ostali: bježite dok ste još živi. U suprotnom ste sukrivci, jer takav sustav svojim novcem, svojim glasovima ili svojom šutnjom, svojom komocijom i kukavičlukom, hranite i potičete.

Nikad zaboraviti, nikad oprostiti.

 .

Objavljeno index.hr, 14.08.2018., https://www.index.hr/vijesti/clanak/ubojstvo-iz-koristoljublja/2017363.aspx, pristupljeno 15.08.2018.

Odgovori