Katarina PEOVIĆ VUKOVIĆ: Apolitičnost – najopasnija ideologija
26 studenoga, 2017
UDRUGA ANTIFAŠISTA DUBROVNIK PROGRAM IZLETA U 2018. GODINI
1 prosinca, 2017

PISMO SIMPATIZERIMA

Poštovani-a,

Makar niste u članstvu Udruge antifašista Dubrovnik, računamo na Vas kao na našeg dragog i poštovanog prijatelja i simpatizera. Vjerujemo da ćete se u okvirima interesa i mogućnosti i dalje uključivati u naše programe i doprinositi kvalitetu i raznovrsnosti naših aktivnosti. Zato Vam u prilogu šaljemo program sjećanja i komemoracija u idućoj godini, povodom značajnih datuma iz povijesti NOB-e i antifašizma, kao i program izleta koje planiramo organizirati u 2018. godini.

Pri kraju još jedne godine u kojoj smo ostvarili mnoge aktivnosti, prije svega na njegovanju i čuvanju sjećanja na NOB-u, naši su aktivisti i simpatizeri djelovali i na suprotstavljanju nasrtajima na antifašizam te na afirmaciji antifašizma kao civilizacijske tekovine.

Kao udruga građana, makar je naša aktivnost djelomično financijski podržana sredstvima iz proračuna Grada Dubrovnika i makar aktivnost najvećim dijelom provodimo volonterski, a naši članovi sufinanciraju mnoge naše aktivnosti, stalno smo suočeni s nedostatnim sredstvima. Bit ćemo vam zahvalni ako nam možete i želite dati financijsku pomoć ili donaciju, a za vašu orijentaciju navodimo da je naša godišnja članarina 150,00 kuna. Na prilaženu uplatnicu upišite iznos prema osobnom izboru, a možete je uplatiti na šalterima poštanskih i bankovnih ureda, ili prošetati do našega ureda, na adresi Splitski put 10, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 12 sati i iznos uplatiti izravno na blagajni.

Srdačno Vas pozdravljamo i

ŽELIMO RADOSNE PREDSTOJEĆE BLAGDANE, DOBRO ZDRAVLJE I SRETNU NOVU GODINU!

Predsjednik

Dr. sc. Boško Skaramuca

Prilog – kao u tekstu

Odgovori