ŠUTNJA JE ZLATO
30 travnja, 2022
NARODNI HEROJ KOJI JE TRI PUTA UBIJEN
16 svibnja, 2022

IZLET U KUMROVEC

Savez društava “JosipBroz Tito” Hrvatske organizira svečani skup povodom Dana mladosti – radosti, u Kumrovcu, u subotu 21. svibnja  2022. godine s početkom u 11 sati.

   Ove godine se navršava 130 godina od rođenja Josipa Broza Tita, što ovogodišnjoj manifestaciji daje poseban značaj. Također, kao i svake godine, na Dan mladosti–radosti želi se suprostaviti agresivnim nasrtajima na antifašističko-civilizacijske tekovine i otvorenom djelovanju regresivnih snaga na temelju naci-fašističkih-ustaških stremljena. Takva djelovanja su sve jače prisutna na svim prostorima naše bivše države i stoga je neophodno organizirati se u zajednički antifašistički front.i snažno se suprostaviti nasrtajima na lik i djelo Josipa Broza Tita.

            Tim povodom Udruga antifašista Dubrovnik organizira trodnevni izlet u Kumrovec i Zagorje. Polazak iz Dubrovnika je u PETAK, 20. svibnja 2022. godine u 7,00 sati, kod bazena “Juga” a povratak je u NEDJELJU, 22. svibnja 2022. godine oko 20,00 sati. Smještaj na bazi polupansiona organiziran je u hotelu „Matija Gubec“ u Stubičkim toplicama. Cijena prijevoza i hotelskog smještaja na bazi poplupansuiona je tisuću kuna. Prijave s uplatom cijene primaju se u uredu Udruge antifašista Dubrovnik, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 12 sati.

Odgovori