Dr. KRIZMANIĆ: ‘Tko je zadovoljan sobom, lakše će podnijeti karantenu’. Piše Damir PILIĆ, pilenaopako.picigin.net
23 ožujka, 2020
ZATVORSKA KORONIKA (I): Odlično je, od Božinovića je. Piše Emir IMAMOVIĆ PIRKE, forum.tm,
24 ožujka, 2020

Bandić i Krstičević počeli su koristiti maske. Samo što ih nažalost nisu uspjeli pravilno staviti. Piše Jasmin KLARIĆ, telegram.hr

Domovinska sigurnost i Metropola su u sigurnim rukama. Za noseve ne bismo garantirali

.
.
Koronavirusi, potresi, hibridni ratovi i ostale ugroze jednostavno nemaju nikakve šanse. Pogotovo ne u zemlji koju vode probrani kadrovi, spremni na bitku do posljednje virusne stanice i zadnje vibracije tektonske ploče. Odlučno, ali bez panike.
Ministar obrane se zabunio i stavio masku naopako Photo: Josip Regovic/PIXSELL PIXSELL

Odlučno, ali bez panike

Ministre obrane, to suženje na dnu zaštitne maske, ovo što vam visi ispod brade… Ako bi slučajno masku okrenuli za 180 stupnjeva, utvrdili bi da vam se čudesno poklapa s nosom. I onda, jasno, bolje štiti Državu od virusnih i inih ugroza, a sustav Domovinske sigurnosti čini još nepropusnijim.

Gradonačelniče Zagreba, nos koji vam šeretski viri iznad zaštitne maske je, nećete vjerovati, dio dišnog sustava. Kroz njega, eto, prolazi i izlazi zrak, pa tako i svaki vrag koji se u njemu nalazi. Stoga su zaštitne maske, poput ove koju nosite, predviđene i za prekrivanje nosa, kako bi otežale širenje Covid agresora.

Toliko od nas. Nema na čemu i samo nastavite s radom na braniku Zagreba i Hrvatske. Odlučno, ali bez panike.

.

Objavljeno telegram.hr, 23.03.2020., , https://www.telegram.hr/zivot/bandic-i-krsticevic-poceli-su-koristiti-maske-samo-sto-ih-nazalost-nisu-uspjeli-pravilno-staviti/, pristupljeno 24.03.2020.

Odgovori